Dienstl Eistersuche Shopping & Product Reviews Stormkök – Årets julklapp

Stormkök – Årets julklapp

Den 18:e november, så presenterade HUI research att inget mindre än stormkök blev årets julklapp 2020. Årets julklapp har funnits i 34 år och är en presentation som brukar vara startskottet för den riktiga starten för julhandeln i Sverige. Då det är allmänt känt att många tycker det är svårt att införskaffa rätt julklappar, så kan årets julklapp vara en slags vägvisare.Hej Google! Nu kommer Googles smarta högtalare med svensk röstassistent  till Elgiganten | IT-Kanalen

Vi vet alla hur svårt det kan vara att hitta julklappar till kompisar eller kollegor. Om det är så att du är en som vill hänga med i det senaste och som vill ge en julklapp som är påtapeten, så är det varmt rekommenderat att köpa en julklapp som har blivit vald som årets julklapp. Vill du hellre ge någonting annat än det som har utsetts till årets julklapp, så är det smart att välja något som har varit väldigt inne under året eller som kommer att vara väldigt populärt under kommande året.

Kriterier årets julklapp

Kriterierna för att en produkt ska kunna bli utsedd till Årets Julklapp av HUI, så måste ett eller flera av dessa kriterier först vara uppfyllda – Produkten ska kategoriserassom en nyhet eller skaffat sigstark kännedom för nuvarandeår. Produkten ska ha ett stort värde av sin försäljning eller ha blivit såld i stora volymer. Produkten ska ge en representation av dagens samhälle.

Många somgissade att den smarta högtalaren skulle utses årets julklapp. Eftersom det är en väldigt populär produkt där utvecklingen går framåt och det harblivit en allt mer vanligprodukt både i hemmet och andra platser. Stormköket som valdes till årets julklapp är raka motsatsen till vad en smart högtalare är och det är därför som det är ett hett tips att fundera på om det inte ska bli eninhandling av en smart högtalare istället för årets julklapp.

Stormköket är en smart uppfinning och passar perfekt när det är dags att ge sig ut i naturen. Frågan är vilken som kommer att brukas och uppskattas mest av en smart högtalare eller ett stormkök. När det är dags för att gå ut i skogen, så är det klart att stormköket är mer passande, men med en smart högtalare får du nytta av dagligen i hemmet eller lokalen som du befinner dig till vardags och helg.

Varför kan också Smarta Högtalaren bli årets julklapp framöver?

Vi tror att den smarta högtalaren snart kommer att bli årets julklapp. Då den mycket populära Google Home precis lanserats på svenska och att vi i Sverige är väldigt intresserade av ny teknik, så vet vi också att smarta högtalaren var en riktigt succé under Black Friday 2020 och kommer förmodligen att bli en het produkt under åretsjulhandel. Intresset för smarta högtalare har vuxit enormt i Sverige under hösten. Varför det har ökat har att göra med att GoogleHome nu finns på svenska.

Årets julklapp lista

Här är några utvalda klappar som kan ge lite inspiration:Årets julklapp 2019 – Mobillådan,Åretsjulkapp 2015 – Robotdammsugaren, Årets julklapp 2010 – Surfplattan.

Vad är Smarta högtalare för något?

Med smarta högtalare har du möjlighet att kunnastyraditt hem trådlöst. En smart högtalare är en liten enhet som ansluts via Wi-Fi. Du använder din röstsom fjärrkontroll. När du ska spela upp genom smarta högtalare, så laddas det automatiskt ner information från källor som ärtill för högtalaren, som skickas direkt till enheten och som kommer att sköta allinformation och dataöverföring på enheten som den används på. Smarta högtalarefungerarmer eller mindre som en vanligkontroll.

I sig själv gör den ingenting riktigt och har ingen direkt möjlighet att exempelvisinstallera program och liknande. Istället väljer du vad som ska spelas uppi bostaden och väljer vilken enhet som du vill spela från. Den smarta högtalaren ansluter till Internet via Wi-Fi, vilket måste vara befintligt för att anslutningen skall fungera som den ska.

Related Post