SUP

SUP står för Stand Up Paddleboard och är en aktivitet som har blivit väldigt populär världen runt. Paddleboard går tillväga att utövaren står på en paddelbräda och använder sig av en paddel för att styra sin paddelbräda.

Med sin smarta design som SUP brädor har, kan du använda din paddelbräda i de flesta vattentyper och drag. På grund utav detta ges fler möjligheter att bruka din paddelbräda, beroende på vad för typ av vatten som du har din Stand Up Paddleboard i.Inflatable SUP - Stand Up Paddle Boards - Stand-Up-Paddle (SUP) | BicSport

Paddleboard

Det viktigaste för SUP är att välja rätt paddle board. Det gör stor skillnad i användandet av paddleboard om du har valt en paddelbräda som är till för din SUP aktivitet. SUP är tillgängliga i två olika varianter. Till synes är båda alternativen lika, men de har en viss skillnad i form och egenskaper. En hård SUP är skapad för högre fart, har bättre glid och är fördelaktig om du vill undvika att blåsa upp din paddleboard varje gång och kan komma ut snabbare i vattnet. Den stora fördelen med en uppblåsbar paddelbräda är att den är enkel att förvara och att du kan ta med den överallt och testa på nya vattendrag när du reser.

Testa på SUP Yoga

Det finns olika typer av SUP och med den smarta paddelbrädan är möjligheterna stora att göra mer än att bara paddla. En ny trend inom SUP är SUP Yoga som är yoga som utförs på din paddle. Träningsformen SUP Yoga är uppbyggd precis som traditionell yoga och som är fokuserad på en mix av balans och styrketräning i miljö av det lugnande vattnet.

PaddleStockholm

SUP har blivit en allt mer populär träningsform i Stockholm. Gällande utforskning av Stockholms skärgårdar har det blivit vanligt att istället för att hyra kajak Stockholm runt till att ta en SUP Stockholm runt. Stand up paddle är en hobby som passar både unga och gamla och som bidragit till en aktivitet att göra utomhus när det är fint Stockholms väder. Beroende på vilken typ av vatten du än väljer är Paddleboard en upplevelse som passar för alla.

Related Post